Installere en WordPress-plugin-modul med FTP

Du må kanskje installere en WordPress-plugin-modul gjennom FTP. Dette alternativet er nyttig for store eller egendefinerte plugin-moduler. Du vil trenge en FTP-klient for å laste opp filene. Vi anbefaler FileZilla.

Merk: Du bør laste ned .zip-filen for plugin-modulen til din lokale datamaskin før du setter i gang (følg nedlastingsinstruksjonene som følger med plugin-modulen din).

1. Pakk og plugin-modul-filene på den lokale datamaskinen din (Windows eller MacOS).
  2. Koble til hosting med FTP .
  3. I Eksternt nettsted-delen av FileZilla finner du mappen med WordPress-nettstedet ditt.
  4. Naviger til the /wp-content/plugins-mappen.
  5. I Lokalt nettsted-delen av FileZilla finner du plugin-modul-mappen på den lokale datamaskinen din.
  6. Dra og slipp plugin-modul-mappen fra Lokalt nettsted-delen til Eksternt nettsted-delen.
    dra og slipp filer

Relaterte trinn

• Etter at du har installert plugin-modulen, må du aktivere den i WordPress.