Installer Sucuri Security -plugin -modulen i WordPress

For å installere Sucuri Security -plugin -modulen og forbedre sikkerheten til WordPress -nettstedet ditt, følger du trinnene nedenfor.

1. Logg på WordPress.
  2. I menyen til venstre velger du Plugin- moduler og deretter Legg til nye .
  3. Søk etter "Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening".
  4. Velg Installer nå .
  5. Velg Aktiver .

Plugin -modulen Sucuri Security er nå installert og aktiv på nettstedet ditt.

Neste trinn

Nå som du har installert Sucuri Security -plugin -modulen, kan du aktivere følgende sikkerhetsfunksjoner med bare noen få klikk.