WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Installer og konfigurer WooCommerce

Det går raskt og enkelt å komme i gang med WordPress -nettbutikken din med WooCommerce Setup Wizard.

  1. Logg på WordPress.
  2. Klikk på Plugin-moduler i menyen til venstre, som vil utvides og gi flere alternativer.
  3. Klikk på Legg til ny .
  4. I søkefeltet skriver du inn woocommerce .
  5. Finn plugin -modulen i listen og klikk på Installer nå .
  6. Aktiver plugin -modulen, som vil starte WooCommerce Setup Wizard.
  7. Fyll ut alle feltene som er nødvendige for nettbutikken din.

Neste trinn

Mer informasjon