Installer eller aktiver et tema i WordPress

Etter at du har valgt et nytt WordPress -tema, må du installere og aktivere det før det vil endre utseendet på nettstedet ditt. Du har to alternativer for å installere, endre og aktivere et WordPress -tema:

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Installer og aktiver ett tilpasset tema, kjøpt tema eller tema fra WordPress -katalogen.

Gjør det selv

For å installere, endre eller aktivere et tema i WordPress selv, bruker du tabellene nedenfor for å finne scenarioet som gjelder og følge disse instruksjonene.

Installer et tema

For å gjøre det selv, se ett av disse trinnene Vanskelighet
Installer et tema i WordPress Basic
Installer et WordPress -tema med FTP Medium

Endre et tema

For å gjøre det selv, se ett av disse trinnene Vanskelighet
Endre et tema i WordPress Basic
Endre et WordPress -tema i databasen Medium
Endre et WordPress -tema med SSH Avansert