Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Installer en CAPTCHA -plugin -modul i WordPress

SPAM opprettes ofte av en bot snarere enn en menneskelig. En måte for WordPress -nettstedet ditt å skille mellom de to er, er å installere en CAPTCHA -plugin -modul.

  1. Logg på WordPress
  2. Gå til Plugin -moduler , og klikk deretter på Legg til ny .
  3. Skriv inn " CAPTCHA " i "Søk plugin -moduler" -boksen
  4. Klikk på navnet på plugin -modulen for å lære mer om den
  5. Etter at du har funnet plugin -modulen du foretrekker, klikker du på Installer nå

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.