Installer en plugin -modul i WordPress

Du kan installere en WordPress -plugin -modul med de tilgjengelige plugin -modulene i WordPress, eller laste opp en premium -plugin -modul du kjøpte eller mottok.

1. Logge på WordPress
  2. Klikk på Plugin -moduler .
  3. Klikk på Legg til ny. .
  4. Velg følgende sett med trinn basert på hvordan du ønsker å installere plugin -modulen.

Fra tilgjengelige plugin -moduler

1. Bruk søkefeltet og søk etter navnet eller typen plugin -modul du vil installere.
  2. Klikk på Installer nå ved siden av plugin -modulen du ønsker å bruke.

Laster opp fra din lokale datamaskin

1. Klikk på Last opp plugin -modul .
  2. Klikk på Bla gjennom , velg deretter plugin -modulen (skal være en zip -fil).
  3. Klikk Installere nå .