Installer en WordPress -plugin -modul med FTP

Noen premium- eller egendefinerte WordPress -plugin -moduler kan kreve at du installerer dem via FTP.

1. Koble til hosting med FTP .
  2. Naviger til katalogen som inneholder WordPress -nettstedet ditt.
  3. Last opp plugin-modulen din til /wp-content /plugins -katalogen.
  4. Hvis plugin -modulen er zippet, må du pakke den ut. ( cPanel / Plesk / Netthotell )

Merk: Hvis du ikke har en måte å pakke ut filen på serveren på, må du pakke ut filen lokalt og deretter laste opp den pakkede katalogen med filer.

5. Plugin -modulen din skal nå vises på Plugin -modul -siden i WordPress -instrumentbordet.