Installer et kommentarsystem i WordPress

Å installere et kommentarsystem til WordPress -nettstedet ditt kan hjelpe deg med å administrere kommentarene dine og bedre samhandle med publikum. Du har to alternativer når du installerer et kommentarsystem:

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Installer plugin -modulen til Disqus -kommentarsystemet eller din foretrukne plugin -modul.
  • Importere kommentarer fra det vanlige WordPress -kommentarsystemet.

Gjør det selv

Installer en plugin -modul

For å gjøre det selv, se ett av disse trinnene Vanskelighet
Installer en plugin -modul i WordPress Basic
Installer en WordPress -plugin -modul med FTP Medium

Konfigurer Disqus

For å gjøre det selv, se Vanskelighet
Konfigurer Disqus -kommentarsystemet i WordPress Basic

Importere kommentarer til Disqus

For å gjøre det selv, se Vanskelighet
Importer WordPress -kommentarer til Disqus Basic