Installer et Let's Encrypt-sertifikat på Linux Hosting-kontoen din

Let's Encrypt er en tredjeparts sikkerhetstjeneste som tilbyr gratis SSL-sertifikater. Bruk av SSL (Secure Socket Layer) garanterer en sikker forbindelse når kunder besøker nettstedet ditt. Du kan bruke et Let's Encrypt-sertifikat på din GoDaddy Linux Hosting-konto, men du må konfigurere SSL-sertifikatet manuelt.

Advarsel: La oss kryptere sertifikater er bare gyldige i 90 dager. GoDaddy støtter ikke automatisk installasjon på Linux Hosting-kontoer, så du må gjenta denne prosessen hver 90. dag, ellers vil nettstedet ditt vise en sikkerhetsfeil.
  1. Generer din forespørsel om sertifikatsignering. Let's Encrypt anbefaler at du genererer sertifikatet ditt gjennom Certbot men dette støttes ikke på GoDaddys cPanel Linux-hosting . I stedet må du bruke en tredjepartsklient for å generere Let's Encrypt-sertifikatet. GoDaddy og Let's Encrypt kontrollerer eller vurderer ikke disse tredjepartsklientene og kan ikke garantere deres sikkerhet eller pålitelighet. Du finner en liste over tilgjengelige alternativer under Nettleserseksjon .
  2. Bekreft domene - Du må vise eierskap til domenet ditt gjennom en bekreftelsesprosess. Tredjepartsklienten du bruker for å generere sertifikatet, viser deg forskjellige måter du kan verifisere domenet ditt på. Vi anbefaler enten bekreftelse av filopplasting eller en DNS-oppdatering.
  3. Installer sertifikatet og den private nøkkelen i cPanel.
  4. Forny sertifikatet hver 90. dag - Et Let's Encrypt-sertifikat er bare gyldig i 90 dager, så du må generere et nytt sertifikat før det forrige utløper.

Merk: Som en høflighet gir vi informasjon om hvordan du bruker visse tredjepartsprodukter, men vi støtter ikke eller støtter direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for funksjonene eller påliteligheten til slike produkter.