Installer et SSL -sertifikat på nytt

Hvis SSL -en din har utløpt eller nylig ble generert på nytt, må du erstatte den ved å generere et nytt sertifikat i SSL -administratoren og erstatte sertifikatet som er installert på cPanel -hosting.

Se en kort video av denne oppgaven lenger nede på siden.

Slett gammelt sertifikat

Før eller etter at du laster opp det nye SSL -sertifikatet, kan du slette det gamle SSL -sertifikatet for å unngå forvirring.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på SSL/TLS under Sikkerhet på cPanel -startsiden.
    klikk på ssl/tls
  5. Under Sertifikater (CRT) klikker du på Generer, vis, last opp eller slett SSL -sertifikater .
    klikk på sertifikater
  6. Under Handlinger klikker du på Slett for sertifikatet du ønsker å slette.
    klikk på slett
  7. Klikk på Slett sertifikat .
    klikk slett bekreft
  8. Klikk på Gå tilbake og gjenta trinn 4 og 5 for å slette et annet sertifikat.

Installer og aktiver det nye sertifikatet

Du kan generere SSL -sertifikatet ditt på nytt fra SSL -administratoren, som lar deg laste ned det nye SSL -sertifikatet ditt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på SSL/TLS under Sikkerhet på cPanel -startsiden.
  5. Under Sertifikater (CRT), klikk på Generer, vis, last opp eller slett SSL-sertifikater.
  6. Klikk på Velg fil for å laste opp et nytt sertifikat.
    velg fil
  7. Naviger til stedet der du har lagret det nye SSL -sertifikatet, og klikk på Åpne .
    åpne filen
  8. Fyll ut beskrivelsesboksen og klikk på Last opp .
    beskrivelse opplasting
  9. Klikk på Gå tilbake og gjenta trinn 4 til 6 for eventuelle andre sertifikatfiler du trenger å laste opp.
  10. Fra SSL/TLS Manager , klikk på Administrer SSL -nettsteder .
    administrere ssl
  11. Klikk på Bla gjennom sertifikater, og velg sertifikatet du vil aktivere. Dette vil automatisk fylle ut feltene for sertifikatet.
    bla gjennom sertifikater
  12. Velg det nye sertifikatet du lastet opp fra SSL -sertifikatlisten . Klikk på Bruk sertifikat .
    bruk sertifikat
  13. Klikk på Installer sertifikat .

Det var det hele! For å sørge for at ditt SSL virker, kan du sjekke det ved hjelp av vår sertifikatsjekker.

Vis meg hvordan