Installer et tema i WordPress

Du kan installere et tema fra WordPress, eller laste opp et premium -tema som du har kjøpt eller mottatt andre steder.

1. Logge på WordPress
  2. Klikk på Temaer i Utseende-menyen.
  3. Klikk på Legg til ny -knappen.
  4. I søkefeltet blar du etter temaet du ønsker å installere.
  5. Hold markøren over forhåndsvisningen av temaet og klikk på Installer .

Merk: Hvis du i stedet kjøpte eller mottok et tredjeparts tema du ønsker å bruke, klikker du på Last opp tema- knappen. Bla til temaets filer på datamaskinen din, og klikk på Installer nå .