Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Installer IIS 8 (Windows 2012 R2)

Hvis du har en Windows-basert server, vil du sannsynligvis eksponere den for Internett for å gjøre ting som vertsnettsteder. For å gjøre det må du installere Microsofts nettserver, Internet Information Services (mer kjent som IIS).

1. Koble til serveren din via RDC .
  2. Klikk på Serverbehandling fra Start -menyen.
    Windows 2012 Start -meny med Serverbehandling uthevet
  3. Klikk på Legg til roller og funksjoner .
    Serveradministrator med kobling for å legge til roller og funksjoner uthevet
  4. På siden Før du begynner klikker du på Neste .
  5. På siden Type installasjon velger du Rollebasert ... og klikker deretter på Neste .
  6. På siden Server utvalg , velg serveren du vil bruke, og klikk deretter på Neste .
  7. Serverroller -siden velger du Web Server (IIS) .
    Serverrolleside med «Web -server (IIS)» valgt
  8. I popup-vinduet klikker du på Legg til funksjoner .
    Vinduet Veiviser for Legg til roller og funksjoner
  9. Klikk på Neste.
  10. Funksjoner -siden velger du funksjonene du ønsker, og klikker deretter på Neste .
  11. I Webserver -rollen (IIS) klikker du på Neste .
  12. Rolletjenester -siden velger du rolletjenestene du vil bruke og klikker deretter på Neste .

Merk: Du kan klikke på en rolle for en beskrivelse av den eller få mer informasjon fra Microsoft .

13. Klikk på Installer .

Serveren din vil nå gå gjennom prosessen med å installere IIS, noe som kan ta en stund. Når det er gjort, mottar du et flagg i Serverbehandling.

Varslingsmeny fra Serverbehandling er valgt

Neste trinn

• Start IIS ved å gå til Start > Serverbehandling > Verktøy > Internet Information Services (IIS) Manager