Installer og konfigurer Office-apper for Android

Forbli produktiv uansett hvor du går med Office-apper på Android-enheten din. Hvis du har et Online Essentials-, Business-, eller Business Premium-abonnement, må du laste ned hver Office-app hver for seg fra Google Play-butikken.

1. Installer appen og åpne den.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Angi e-postadressen din for Microsoft 365.
  4. Trykk neste.
  5. Du blir viderekoblet til en annen påloggingsside for å skrive inn passordet ditt.
  6. Trykk Logg inn.

Avhengig av hvor mange filer og mapper du har, kan det ta flere minutter å synkronisere alt. Etter at synkroniseringen er fullført, kan du åpne, opprette og dele alle dokumentene dine.