Laste ned og installere Office-apper for Android

Hold produktiviteten oppe med Office-apper på Android-enheten din. Hvis du har en Online Business Essentials-, Business Essentials- eller Business Professional-plan, må du laste ned hver Office-app hver for seg fra Google Play Store.

1. Office-appen kombinerer Microsoft Word, Excel og PowerPoint på ett sted og er tilgjengelig for nedlasting for Android. Bruk telefonens kamera for å skanne denne QR-koden for å få Microsoft Office.
    gd qr kode for nedlastning av microsoft office-appen
  2. For å laste ned ytterligere apper eller få dem enkeltvis velger du appen du foretrekker, og installerer den:
  3. Åpne appen og velg Logg på.
  4. Angi e-postadressen din for Microsoft 365.
  5. Velg Neste.
  6. Du blir viderekoblet til en annen påloggingsside for å skrive inn passordet ditt.
  7. Velg Logg på.

Avhengig av hvor mange filer og mapper du har, kan det ta flere minutter å synkronisere alt. Etter at synkroniseringen er fullført, kan du åpne, opprette og dele alle dokumentene dine.