Installer og konfigurer Sucuri -sikkerhetsplugin i WordPress

Det er viktig å administrere WordPress -sikkerheten for å holde data, besøkende og nettstedet trygt. Det er flere ting du kan gjøre for å beskytte nettstedet ditt mot ondsinnede besøkende, men ikke alle sikkerhetsalternativer vil fungere for hvert nettsted.

Merk: Gi deg selv ca. 30 minutter til å fullføre disse sikkerhetsforbedringene.

Disse trinnene vil lede deg gjennom alle funksjonene i Sucuri Security -plugin -modulen for WordPress. Det er ikke sikkert du kan aktivere noen av funksjonene til denne plugin -modulen, siden de allerede håndteres av noen hostingplattformer.

Å administrere WordPress -sikkerheten din med denne plugin -modulen har følgende forskjellige alternativer:

Merk: Hver av disse delene forutsetter at du allerede har Sucuri -sikkerhetsplugin installert på WordPress -nettstedet ditt.