Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Installer PHP -moduler

PHP, et av de vanligste skriptspråkene, har moduler eller innebygde skript som kan brukes til ytterligere funksjoner på nettstedet ditt. Mange programmer og CMS -applikasjoner krever en rekke PHP- eller Apache -moduler for å fungere. Men variasjonen er høy, og de må være installert riktig for at programmene dine skal fungere skikkelig. Vårt eksperttjenesteteam kan hjelpe deg med å få PHP -modulene installert raskt og riktig, første gang.

Merk: For å lære mer om denne tjenesten, ring (480) 463-8824 .

GoDaddy -eksperttjenester

For å lære mer om tjenestene GoDaddy tilbyr, seMenyen Eksperttjenester .