Installer SSL-sertifikater

Etter at du har generert sertifikatforespørselen og forespurt et sertifikat, kan du laste ned sertifikatfilene og installere dem på serveren din.

Merk: Dette er ikke en utfyllende liste over installasjonsinstruksjoner. Hvis du ønsker installasjonsinstruksjoner som ikke dekkes i listen nedenfor, kan du se dokumentasjonen for serveren.

Hvis du bruker Administrert WordPress eller Website Builder, installeres SSL-sertifikatet automatisk for deg.

SSL-sertifikater

Mest brukte:

Div.

Kode- og driversigneringssertifikater