Installer Teams på Windows PC

Før du installerer Microsoft Teams på en Windows-datamaskin, må du sjekke om det allerede er installert. Gå til Start-menyen, og velg Microsoft Teams. Hvis Teams allerede er installert, er alt klart! Ellers følger du trinnene nedenfor.

1. Logg på Microsoft 365. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg menyknappen og deretter Teams.
  3. Teams-ikon
  4. Velg Få Windows-appen.
  5. Når det nye vinduet vises, velger du Lagre fil.
  6. Nå som du har lastet ned Teams, kan du logge på med e-postadresse og passord for Microsoft 365.