Installer WordPress eller andre programmer i Windows -hostingkontoen min

WordPress er et av de mest populære verktøyene for nettstedsbygging - du kan opprette alt fra blogger til netthandel -nettsteder. Slik installerer du WordPress (eller andre programmer) på Windows Hosting -kontoen din.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. På Plesk-hjemmesiden velger du Programmer i navigeringen til venstre.
    velge programmer
  5. Velg Feature Applications .
  6. For å installere WordPress, velg Installer ved siden av WordPress . Eller bla gjennom for å finne andre programmer du trenger for nettstedet ditt. Når du finner en app du ønsker, velger du Installer .

Mer informasjon

• For å lære mer om installeringsalternativer og innstillinger for WordPress, gå til dokumentasjonen for Plesk WordPress Toolkit.
  • For mer informasjon, se Plesk -dokumentasjonen for nettapplikasjoner .