Installere en SSL: serverinstruksjoner

Når ditt SSL-sertifikat har blitt signert og utgitt, sender vi deg en e-postmelding som lar deg laste ned det signerte sertifikatet og dine tilhørende sertifikater, alle disse må installeres på ditt nettsted.

Den spesifikke installasjonsprosedyren bestemmes av ditt valg av nettserverprogramvare. Installasjonsinstruksjoner er tilgjengelige for nettserverne oppført i Installer SSL-sertifikater.