Installere et SSL-sertifikat i Microsoft Exchange Server 2007

Etter at SSL-forespørselen din er godkjent og sertifikatet er utstedt, må du laste ned og installere alle de medfølgende filene. Du må installere alle filene på Microsoft® Exchange Server 2007 for å fullføre installasjonen. For mer informasjon, se Laste ned et SSL-sertifikat.

Før du begynner, må du kontrollere at du er logget på serveren din som administrator.

For å kjøre flere tjenester sikkert, for eksempel SMTP, POP, IMAP, UM og IIS, må du bruke et SSL-sertifikat for flere domener (UCC).

Det er to prosesser involvert når du installerer sertifikatet:

1. Installering av vårt mellomliggende sertifikat på serveren din
  2. Installering av ditt signerte SSL-sertifikat på serveren din

Slik installerer du vårt mellomliggende sertifikat

1. Fra Start-menyen klikker du på Kjør ...
  2. Skriv inn mmc og klikk deretter på OK. Microsoft Management Console (konsoll 1)-vinduet åpnes.
  3. Fra Fil-menyen, klikker du på Legg til/ fjern snapin-modul.
  4. Velg Sertifikater, og klikk deretter på Legg til.
  5. Velg Datamaskinkonto, og klikk deretter på Neste.
  6. Velg Lokal datamaskin, og klikk deretter på Fullfør.
  7. Klikk på OK for å lukke Legg til eller fjern snapin-moduler.
  8. I konsollvinduet klikker du på + for å utvide Sertifikater-mappen.
  9. Høyreklikk på Intermediate Certification Authorities, og før musen over All Tasks, og klikk så på Import.
  10. I vinduet Importveiviser for sertifikat, klikker du på Neste.
  11. Klikk på Bla gjennom for å finne sertifikatfilen.
  12. Nederst i høyre hjørne, endrer du filtypefilteret til PKCS #7-sertifikater (*.spc; *.p7b).
  13. Velg sertifikatfilen og klikk deretter på Åpne.
  14. Klikk Neste.
  15. Velg Plasser alle sertifikatene i følgende butikk.
  16. Klikk på Bla gjennom, velg Mellomliggende sertifikatinstans, og klikk deretter på Neste.
  17. Klikk på Fullfør.

Slik installerer du ditt signerte SSL-sertifikatet

1. Fra Start -menyen, velger du Microsoft Exchange Server 2007og klikk deretter på Exchange Management Shell.
  2. Når du blir bedt om det, skriver du inn følgende for å importere sertifikatet:
    Import-ExchangeCertificate -Path C:\sertifikatfil.crt

Bytt ut sertifikatfil.crt med den fullstendige banen og navnet på sertifikatet.

Hvis denne kommandoen ikke leder til at sertifikatavtrykket kopieres, må du kopiere det manuelt for bruk i neste trinn.

3. Angi følgende for å aktivere sertifikatet:
    Enable-ExchangeCertificate -Thumbprint lim inn_avtrykk_her -Services "SMTP, IMAP, IIS"

Lim inn avtrykket i stedet for lim inn_avtrykk_her. Angi de tjenestene som dette sertifikatet dekker, ved bruk av anførselstegn. Gyldige tjenesteidentifikatorer er SMTP, POP, IMAP, UM og IIS. Ikke aktiver tjenester som ikke er i bruk.

4. Lukk Exchange Management Shell-vinduet.

SSL-sertifikatet er installert. Hvis du har problemer, kan du se