Installere et SSL-sertifikat – Nginx

Etter at sertifikatforespørselen din er godkjent, kan du laste ned dine SSL- og mellomliggende sertifikater fra SSL-applikasjonen. For mer informasjon, se Laste ned SSL-sertifikatet ditt. Disse filene må installeres på den nye nettserveren din.

Du kan også laste ned den mellomliggende sertifikatpakken fra oppbevaringsstedet.

Installere SSL og tilhørende sertifikater

1. Kopier SSL-sertifikatfilen din og sertifikatpakkefilen til Nginx-serveren din.
  2. Du bør allerede ha en nøkkelfil på serveren fra da du genererte sertifikatforespørselen din.
  3. Rediger Nginx-konfigurasjonen din til å referere disse filene. Den nøyaktige konfigurasjonsfilen du redigerer på din versjon av Nginx, OS-plattformen din, eller metoden brukt til å installere Nginx.

SSL-sertifikatet er installert. Hvis du har problemer, kan du se