Installere og aktivere ditt Premium WordPress-tema

Etter at du laster ned Premium WordPress-temaet, må du laste det opp til hostingkontoen din, hente det frem og så aktivere det.

Slik installerer du ditt Premium WordPress-tema

1. Last opp ZIP -filen som inneholder temaet ditt til /wp-content/themes -katalogen. For mer informasjon, se
    .
  2. Hent frem ZIP -filen du nettopp lastet opp. For mer informasjon, se
    .

Slik aktiverer du ditt Premium WordPress-tema

1. Logg på WordPress-kontrollpanelet ditt (http://coolexample.com/wp-admin, der coolexample.com er domenenavnet ditt).
  2. Fra Utseende -menyen, velger du Temaer.
  3. I Tilgjengelige temaer -delen, under ditt Premium WordPress-tema, klikker du på Aktiver.

Det nye temaet ditt vises så snart du besøker nettstedet ditt.

For ytterligere hjelp, se disse WordPress-opplæringene.