Installere SSL -er på Plesk delt hosting

Våre Plesk delt hosting-kontoer ( mer informasjon ) støtter SSL-sertifikater fra oss (som vi installerer for deg på hoveddomenet), så vel som tredjepartsleverandører (som du må installere selv). Her er prosessen for manuell SSL -sertifikatinstallasjon:

1. Få en dedikert IP -adresse (kun delt hosting ) - Selv om du ikke trenger en dedikert IP -adresse for å installere en SSL på Plesk -kontoen din, vil en sørge for at alle besøkende kan opprette en SSL -tilkobling. For mer informasjon, seLegg til en dedikert IP -adresse .
    Advarsel: Hvis du legger til en dedikert IP -adresse til kontoen din, kontakter du kundestøtte for å fullføre konfigureringen.
  2. Generer en CSR - Du må gi selskapet som leverer SSL -sertifikatet ditt en sertifikatsigneringsforespørsel (CSR) fra din Plesk delte vertskonto.
  3. Laste opp og installere SSL -sertifikatet - Etter at du har mottatt SSL -sertifikatet, må du laste det opp til den delte hostingkontoen din, og deretter "slå den på" for nettstedet du vil sikre.

Generere en CSR

For å fullføre disse trinnene, må du ha konfigurert Plesk -kontoen din og allerede lagt til domenenavnet du vil sikre med et SSL -sertifikat.

Å generere en CSR

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. I delen for domenenavnet du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  5. Klikk på SSL/TLS -sertifikater .
  6. Klikk på Legg til SSL -sertifikat .
  7. Angi et Sertifikatnavn , fyll ut feltene i Innstillinger -delen, og klikk deretter på Forespørsel .
    Advarsel: Informasjonen du skriver inn i Innstillinger -delen, må stemme nøyaktig overens med informasjonen du oppgir SSL -leverandøren.
  8. Klikk på navnet til sertifikatet du la til i Plesk.

Forespørselen din om sertifikatsignering vises i CSR -delen.

For å få SSL -sertifikatet ditt, må du oppgi denne CSR -en til selskapet som utsteder sertifikatet.

Når de har utstedt sertifikatet, vil de gi deg en CRT -fil, som er SSL -sertifikatet ditt.

Laste opp og installere sertifikatet ditt

For å fullføre disse trinnene, må du ha CRT -filen levert til deg av selskapet som utstedte SSL -sertifikatet ditt.

For å laste opp sertifikatet ditt

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. I delen for domenenavnet du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  5. Klikk på SSL/TLS -sertifikater .
  6. Bruk Last opp sertifikatfilene -delen til å laste opp CRT -filen fra din lokale maskin som Sertifikat , og klikk deretter Send filer .

For å aktivere sertifikatet ditt

1. Gå til Nettsteder og domener -fanen.
  2. I delen for domenenavnet du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  3. Klikk på Hosting -innstillinger .
  4. I Sikkerhet-delen velger SSL-støtte.
  5. Velg sertifikatet du opprettet, og klikk deretter på OK .

Det var det hele! For å sørge for at SSL -en din fungerer, kan du sjekke den på SSL Shopper .

Teknisk informasjon

I motsetning til noen av våre andre hostingplattformer trenger du ikke nødvendigvis en dedikert IP -adresse for å ha et SSL -sertifikat på våre Plesk delte hostingkontoer. Dette er fordi den bruker Server Name Indication (SNI) -protokollen. Men ikke alle nettlesere støtter SNI, noe som betyr at noen brukere ikke kan opprette en tilkobling via SSL uten en dedikert IP -adresse.