Installere WordPress

WordPress er en personlig publiseringsplattform, også kalt et innholdsadministrasjonssystem, som du kan bruke for å konfigurere en blogg på nettstedet ditt.

Slik installerer du WordPress på hostingkontoen din

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanen Applikasjoner.
  5. I WordPress -delen, ved siden av Installer, klikker du på den nedovervendte pilen, og klikk deretter på Installer (egendefinert).
  6. Velg domenenavnet du vil bruke, gå inn i katalogen hvor du vil installere WordPress og klikk på Installer.