Installere WordPress

WordPress er en personlig publiseringsplattform, også kalt et innholdsadministrasjonssystem, som du kan bruke for å konfigurere en blogg på nettstedet ditt.

Slik installerer du WordPress på hostingkontoen din

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanen Applikasjoner.
  5. I WordPress -delen, ved siden av Installer, klikker du på den nedovervendte pilen, og klikk deretter på Installer (egendefinert).
  6. Velg domenenavnet du vil bruke, gå inn i katalogen hvor du vil installere WordPress og klikk på Installer.