Installere WordPress

Hosting-kontoen din har et innebygd verktøy for å installere WordPress på et hvilket som helst domene du har lagt til hostingen din.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av cPanel-kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på cPanel-administrator.
  5. Øverst i cPanel-menyen klikker du Apper.
  6. I delen Apper for innholdsbehandling klikker du på ikonet for WordPress.
  7. Klikk på Installer denne applikasjonen.
  8. Fyll ut eller endre et felt, og klikk deretter på Installer.

Når installasjonen er fullført, kan du logge på WordPress ved bruk av domenet du valgte under oppsettet.

Mer informasjon

Page Builder

Etter at du har installert WordPress, vil du se en oppsettveiviser for WordPress første gang du logger på.

Oppsettveiviser for WordPress
  • Hvis du ønsker å bruke Page Builder for WordPress for nettstedet ditt, klikk på Fortsett.
  • Hvis du heller vil bruke den vanlige WordPress-opplevelsen uten noen tillegg, klikk på Nei takk.

Se artikkelen vår om første WordPress-oppsett for mer informasjon.