Installer WordPress på ditt Linux-hostede domene med cPanel

Hvis du ønsker å bruke WordPress til å bygge nettstedet og bloggen din, må du først installere det i hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    velg administrer
  3. I kontoens Instrumentbord, i Nettsteder-delen, under domenet hvor du vil installere WordPress, velger du Installer programvare. Vi tar deg til Installatrons Programvarenettleser-side.
    velg installer program
  4. I delen Apper for innholdsbehandling velger du WordPress-bloggen.
  5. Velg + installer dette programmet.
  6. Fyll ut de følgende feltene, og klikk deretter på Installer:
    FeltHva du skal gjøre ...
    Plassering – DomeneVelg domenenavnet du ønsker å bruke.

Merk: For å bruke et underdomene (for eksempel, underdomene.coolexample.com) må du først legge til underdomenet i kontoen din og deretter oppdatere Programnettleser-siden-siden.

Plassering – Katalog (valgfritt)Angi katalogen hvor du ønsker å installere WordPress. Hvis du vil bruke WordPress med domenet du valgte i domenefeltet, må du sørge for at dette feltet er tomt.

Merk: Hvis du angir et ord i feltet, vil nettadressen (URL-en) for nettstedet du oppretter inkludere katalognavnet. Hvis du for eksempel skriver blogg i dette feltet, vil nettadressen for WordPress-nettstedet bli coolexample.com/blogg.

VersjonVi anbefaler at du bruker alle disse standardinnstillingene.
    InnstillingerDet er en rekke alternativer her som automatisk genereres for deg. Vi foreslår at du angir ditt eget Administratorbrukernavn og Administratorpassord, slik at de er lettere å huske, og endrer Administrator-e-posten til en konto som du bruker ofte.

Advarsel: Du vil trenge brukernavnet og passordet for å logge inn på WordPress-nettstedet.

Endre Nettstedtittelen til navnet til siden,og endre Nettstedslagord til en kort beskjed som beskriver siden og hva den handler om. Siden søkemotorer bruker denne informasjonen, er det viktig å inkludere ord som representerer merkevaren og virksomheten din.

La innstillingene for Tofaktorautentisering, Begrens antall påloggingsforsøk, og Tillatt Multi-Site bli satt til standard.
    AvansertVelg hvordan du ønsker å administrere avanserte alternativer som databaseadministrasjon og sikkerhetskopieringer. Vi anbefaler Administrer avanserte innstillinger for meg automatisk, men du kan endre dette når som helst.