GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Integrere lyd eller video i en kampanje

Du kan teknisk sett bygge inn HTML -kode i en GoDaddy Email Marketing -kampanje - men! E -postprogrammene du sender til, tillater ikke visning av innebygde medier. Og faktisk vil de sannsynligvis blokkere e -posten din med innebygde medier, som potensielt skadelig innhold . Så du må unngå å bygge inn medier, bruke en hvilken som helst kode, av hensyn til synlighet og leveringsevne

Mange e -postprogrammer og lesere liker rett og slett ikke innebygde medier. De vil enten vise det feil eller sende det til søppelpost. Internettleverandører generelt ikke liker å se den slags kode og har en tendens til å flagge den, som mye malware gjør det langt inn i e -post gjennom den slags ting.

Våre Marketing Mavens anbefaler at du bruker skjermbilde eller bilde av høy kvalitet i kampanjen. Og så kobler du bildet til videoen eller lyden på nettstedet ditt, eller andre steder på nettet. Du kan også legge til en tekstkobling i stedet for et bilde. Se bildet nedenfor:

Dette er vinn/vinn fordi det holder e -postene dine 100% kompatible OG driver trafikk til nettstedet ditt.

Bare FYI, hvis du bruker en Mac, anbefaler vi Ember eller Skitch

Og hvis du er på en hvilken som helst plattform, er Jing fra TechSmith et flott verktøy for skjermopptak. Du kan alltid beskjære den ved hjelp av Picmonkey eller Aviary , gratis.