Integrering med Office 365

Merk: Denne artikkelen er ment for det frittstående Get Paid-produktet som nå er et nivå av GoDaddy Online Bookkeeping. Som sådan kan det hende at noen av disse instruksjonene ikke gjelder for din Online Bookkeeping -konto.

Nettregnskap - Få betalt integrering med Microsoft 365

Nå kan Microsoft 365 -brukere legge inn en Betal nå -knapp i e -postene sine til kundene sine, takket være den super -enkle integreringen med Nettregnskap - Bli betalt. Med denne nye integreringen kan våre Microsoft 365 -brukere klikke på "Be om betaling" direkte i e -postlesingsruten.

Administratoren for småbedrifter kan angi skyldig beløp, hva det er forfall, forfallsdato, e -postadresse for PayPal -konto og/eller instruksjoner om hvor sjekken skal sendes.

Nedenfor er et bilde av hva kunden vil se. Egendefinert tekst kan legges til etter behov.

Midler settes inn på småbedriftens PayPal -konto, og overføres til småbedriftens bankkonto etter selgerens skjønn.

Når de ber om betaling, vil de ha aktivert sin Online bokføring - Få betalt startkonto, som ikke bare kan spore denne betalingen, men opprette fakturaer, aktivere flere betalinger på nettet osv.

FAQS

Hvordan får Microsoft 365 -brukeren tilgang til sin nye Online Bookkeeping - Get Paid Starter -konto?
Brukeren vil motta en e -post med informasjon om hvordan du starter og logger på sin nye Online Bookkeeping - Get Paid account. Den vil ikke være tilgjengelig i deres MYA i utgangspunktet.

Hva om Microsoft 365 -brukeren allerede har en nettregnskap - Få betalt -konto?
Forespørselen om betaling -transaksjonen vil lande på deres eksisterende konto.

Hva tillater denne midlertidige kontoen dem å gjøre, og hvor lenge?
Dette er en gratis nettregnskap - Få betalt -konto. Dette tilbudet for en gratis nettregnskap - Få betalt -konto for Microsoft 365 -brukere er tilgjengelig i en begrenset periode, men kontoen brukeren mottar er fullt funksjonell og den er gratis for nå.

Når jeg har en nettregnskap - Få betalt -konto, kan alle som har en Microsoft 365 -e -postboks få tilgang til den?
Brukere logger på deres nye nettbaserte bokføring - Få betalt -konto med GoDaddy -legitimasjonen sin. Bare brukere som har GoDaddy -legitimasjon kan ha tilgang til nettregnskap - Bli betalt.