Integrering med Website Builder V6

Søkemotorer søker etter metatagger, en robots.txt-fil samt en nettstedskartfil for å etablere rangering av nettsteder og fastslå hvordan nettstedet ditt vises i søkeresultatene. Søkemotorsynlighet V1 hjelper deg med å optimalisere denne informasjonen for å øke trafikken og gjøre nettstedet ditt lettere å finne.

Du legger vanligvis til denne informasjonen til nettstedet ditt ved å redigere og laste opp filer. Hvis du bruker Website Builder V6, kan du imidlertid automatisk sende informasjonen du opprettet da du konfigurerte Søkemotorsynlighet V1-kontoen.

Merk: For å sende Søkemotorsynlighet V1-informasjonen til Website Builder V6 må begge produktene være i samme kundekonto. Vi anbefaler at du sikkerhetskopierer Website Builder V6 før du sender informasjonen fra Søkemotorsynlighet V1. For mer informasjon, se

.

Slik sender du Search Engine Visibility-informasjon til Website Builder V6

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Søkemotorsynlighet V1.
  3. Klikk på Administrer på kontoen du vil ha tilgang til.
    Advarsel: OBS: Det kan hende at du har flere Search Engine Visibility-kontoer for ett Website Builder V6-domene. Hvis dette er tilfellet, bruker du den samme Search Engine Visibility-kontoen når du sender informasjon til Website Builder V6. Hvis ikke, kan det hende at du overskriver metataggene, robot.txt eller nettstedskartet med feil informasjon, uten at du er klar over det.
  4. Velg et av de følgende alternativene fra Optimer-menyen:
    • Optimaliser koder – fullfør feltene for innstillingene du vil eksportere til Nettstedbygger, og klikk deretter på Publish All Pages (Publiser alle sider).
    • Kontroller kravlesøk – fullfør feltene du vil eksportere til Nettstedbygger, gå deretter til Get File (Hent fil) og velg Export to Website Builder (Eksporter til Nettstedbygger).
    • Opprett nettstedskart – fullfør feltene du vil eksportere til Nettstedbygger, gå deretter til Get Site Map (Hent nettstedskart) og velg Send Site Map to Website Builder (Send nettstedkart til Nettstedbygger).
  5. Logg inn på Website Builder V6-kontoen din, og følg ledetekstene for å importere SEO-informasjonen.
  6. Publiser nettstedet ditt.

Du kan modifisere informasjonen etter at den er importert. Start Page Designer, velg Side-fanen og gå deretter til Egenskaper-ikonet.

Relatert materiale