Internet Explorer: Tøm hurtigbufferen

Hvis du har problemer med å vise nettstedet ditt, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og deretter gå tilbake til nettstedet ditt.

1. VelgVerktøy Verktøy -menyen, og velg deretter Alternativer for Internett .
    Velg Alternativer for Internett fra Verktøy -menyen
  2. I Nettleserlogg -området velger du Slett .
    Slett nettlesingsloggen
  3. Velg kun Midlertidige Internett -filer og nettstedsfiler .

Merk: Valg av informasjonskapsler og nettsteddata kan også bidra til å løse noen problemer du kan ha, men hvis du sletter informasjonskapslene dine, blir passordene du lagrer i nettleseren din fjernet.

Velg midlertidige Internett -filer og nettstedsfiler
  4. Velg Slett .