Inviter delegater til å gi tilgang til min GoDaddy-konto

Du kan invitere delegater (feks. en nettdesigner eller utvikler) for å gi dem tilgang til GoDaddy-produktene i kontoen din. Delegater kan åpne og bruke produktene dine, men de kan ikke se eller endre kontoinformasjon som betalingsmetoder og passord.

Merk: Før du inviterer delegater til kontoen din, er det lurt å finne ut mer om tillatelsesnivåene du kan gi dem.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på dette ikonet øverst til høyre på skjermen:
    klikk på person-ikon
  3. Klikk på Kontoinnstillinger.
    klikk på kontoinnstillinger
  4. Klikk på Deleger tilgang.
  5. I delen Personer som kan få tilgang til min konto, klikker du på Gi tilgang.
  6. Skriv inn navn og e-postadresse til personen du inviterer.
  7. Velg et tilgangsnivå. Hvis du ikke er sikker på hva dette betyr, kan du se forklaringen av tilgangsnivåene.
  8. Klikk på Invite (Inviter). Vi sender denne personen en e-post med invitasjon til å få tilgang til kontoen din. Når personen godtar invitasjonen, gir vi deg beskjed om dette. Det var det hele!

Neste trinn

Mer informasjon

• Delegater må ha en GoDaddy-konto for å kunne godta invitasjonen fra deg. Når delegater uten en konto godtar invitasjonen, vil vi be dem om å opprette en konto.
  • Ventende delegateinvitasjoner kan ikke avbrytes, og vil utløpe automatisk hvis de ikke blir godtatt innen 48–72 timer.
  • Hvis du er en designer eller utvikler som har behov for tilgang til en annen persons konto, kan du be kontoeieren om å få tilgang.