iPad: Konfigurer e-postadresse

Hvis du ønsker å bruke din iPad® for å sjekke e-post via WorkSpace Email, anbefaler vi at du bruker det innebygde e-postprogrammet med innstillingene beskrevet nedenfor.

Slik konfigurerer du e-post_

1. Gå til x.co/iossetup på iPad-en.
  2. Angi e-postadressen din og klikk deretter på Fortsett.
  3. Klikk på Installer.
  4. Angi passkoden din.
  5. Klikk på Installer.
  6. Angi passordet ditt, og klikk deretter på Neste.
  7. Klikk på Ferdig.
  1. Fra startskjermbildet klikk Innstillinger.
  2. På skjermbildet Innstillinger velger du e-post, kontakter, kalendere.
  3. Fra Kontoer -delen, klikk Tilføy konto....
  4. Klikk Annet.
  5. Klikk Tilføy e-postkonto.
  6. Fyll ut følgende felt, og klikk deretter på Lagre:
    • Navn – Navnet som skal vises på din e-post.
    • Adresse – Din e-postadresse.
    • Passord – Passordet til e-postkontoen din.
    • Beskrivelse – En beskrivelse av e-postadressen som skal vises i e-postkontolisten på iPad-en din.
  7. Klikk IMAP eller POP.

Hvis Workspace Webmail ikke oppga et IMAP-servernavn for din konto så må du bruke POP.

8. Skriv inn din Innkommende e-postserver informasjon:
    • Vertsnavn – Det innkommende servernavnet du merket deg fra Workspace Webmail.
    • Brukernavn – Angi hele e-postadressen din.
    • Passord – Passordet til e-postkontoen din.
  9. Skriv inn din Innkommende e-postserver informasjon:
    • Vertsnavn – Servernavnet for utgående post som du merket deg fra Workspace Webmail.

SMTP-reléer for kontoen din i Workspace-kontrollsenteret må være aktivert. For mer informasjon, se Administrer din e-postkonto SMTP-releer.

• Brukernavn – Angi hele e-postadressen din.
    • Passord – Passordet til e-postkontoen din.
  10. Klikk Lagre.

Slik endrer du iPad-ens SMTP-port:

1. Fra startskjermbildet klikk Innstillinger.
  2. På skjermbildet Innstillinger velger du e-post, kontakter, kalendere.
  3. Trykk epostkontoen du vil endre.
  4. Trykk på SMTP.
  5. Trykk på den SMTP-serveren du vil endre.
  6. Trykk i feltet Server Port, og angi den SMTP-porten du foretrekker: 25, 80, 3535, eller 465, avhengig av om kunden har aktivert SSL.

Som en tjeneste gir vi informasjon om bruken av visse tredjepartsprodukter, men vi er ikke ansvarlige og støtter ikke direkte tredjepartsprodukter og vi er ikke ansvarlige for deres funksjonalitet eller pålitelighet. iTunes®, iPad® and iPod® er varemerker som tilhører Apple Inc, registrert i USA og i andre land. Med enerett. Vi er ikke tilknyttet, blitt godkjent eller sponset av Apple eller Apple-produkter.