iPhone: Feilsøke e-postkonfigurering

Bruk følgende informasjon for å feilsøke vanlige problemer når du konfigurerer e-post på iPhone®, iPad® eller iPod® Touch. I mellomtiden, kan du alltid bruke vår MobileMail (http://mobilemail.secureserver.net) til å holde kontakten med kunder, venner og familie.

Trinn 1: Kontroller at du kan koble til MobileMail

Koble deg først til MobileMail på enheten for å forsikre deg om at du har en enhet, og at brukernavn og passord fungerer. Gå til http://mobilemail.secureserver.net, og logg inn.

Hvis du ikke kan logge på, må du sjekke at e-postkontoen din er konfigurert og at du har riktig e-postadresse og passord. Du må kanskje kontakte systemadministratoren som konfigurerte kontoen din. Se Opprette e-postadresser i Workspace-kontrollsenteret for mer informasjon.

Trinn 2: Dobbeltsjekk innstillingene dine

Det kan være vanskelig å skrive på en iPhone eller iPad; det er lett å skrive en bokstav eller to feil. Dobbeltsjekk at du bruker riktig(e) innkommende og utgående servere (vertsnavn), e-postadresse og passord når du logger deg på epostkontoen.

Pass på at e-postadressen din / brukernavnet og passordet ditt blir lagret i sine respektive felt, da noen klienter gjør disse feltene valgfrie. Denne informasjonen er nødvendig for at klienten skal kunne koblles til våre postservere!

Servernavnene dine kan være annerledes enn standardoppsettet vårt avhengig av hvilken type e-postplan du har og hvor du kjøpte den. For mer informasjon, se

.

Trinn 3: Tilbakestill passordet ditt

Hvis du har bekreftet at passordet ditt er riktig ved å logge på uten problemer, men fremdeles ikke kan konfigurere e-post på iPhone, tilbakestiller du passordet for Workspace Email. (Du kan bruke det samme passordet på nytt.)

Etter at du har tilbakestilt passordet, kan du prøve å konfigurere e-postkontoen på nytt.

Trinn 4: Prøv ulike SMTP-porter

SMTP-portene som benyttes av iPhone og iPad fungerer som regel fint. Enhetene dine bruker SSL og port 465 for SMTP som standard. Hvis du kan motta e-post, men ikke sende den på enheten din, dobbeltsjekk at du bruker SSL og port 465.

Noen ganger blokkerer ISP-er eller nettverksleverandører spesifikke porter av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis standardinnstillingene ikke fungerer, kan du bruke alternative porter.

For å endre SMTP Port-innstillinger for iPhone, iPad eller iPod Touch

1. Gå til Innstillinger.
  2. På skjermbildet Innstillinger velger du e-post, kontakter, kalendere.
  3. Trykk epostkontoen du vil endre.
  4. Trykk SMTP og SMTP-serveren du vil endre.
  5. Hvis Bruk SSL er slått på, bruker du port 465. Hvis ikke slår du Bruk SSL av, og prøver de andre portene for SMTP: 80, 3535, or 25.
  6. Gå til E-post, og se om du kan sende e-post. Hvis ikke, gjenta trinn 1-5 og prøv en annen port.

Trinn 5: Kontakt kundestøtte

Hvis du har gått gjennom disse trinnene, og fremdeles ikke kan få epostkontoen til å fungere på enheten, kan du kontakte kundestøtte. Vi har tilgang til ytterligere verktøy, og det kan være et problem med epostkontoen som vi kan løse.

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.