iPhone: Konfigurere Workspace-e-post

Denne artikkelen gjelder bare for Workspace-e-post. For instruksjoner om Office 365-e-post, se Outlook-app på iPhone og iPad: Konfigurer e-postadresse

Vi vet at du gleder deg til å kunne motta e-postmeldinger på din iPhone®, iPad® eller iPod® Touch. Det skal ta oss ca. 5 minutter for å få e-posten din til å fungere.

Gjør følgende for å konfigurere den opprinnelige mail-appen med Workspace-e-postkontoen: Du kan også hente e-posten din med Outlook-appen. Slik konfigurerer du Outlook-appen på iPhone eller iPad:

Hvis du følger trinnene nedenfor og du fremdeles ikke kan motta eller sende e-postmeldinger, finner du hjelp under iPhone: Feilsøke e-postkonfigurering. Det kan hende at du må foreta noen ekstra endringer, avhengig av hvor du bor og hvilke(n) ISP(er) du bruker.

FØR DU BEGYNNER: Hvis du vil sette opp e-post på din iPhone, iPad, eller iPod Touch må du finne dine POP eller IMAP serverinnstillinger og -porter for e-post. For å finne dem, gå til senteret Oppsett av e-post og skriv opp informasjonen som vises under serverinnstillinger for e-post.

1. Deaktiver WiFi før du begynner denne prosessen.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. På skjermbildet Innstillinger velger du e-post, kontakter, kalendere.
  4. Klikk Tilføy konto.
  5. Klikk Annet.
  6. Klikk Tilføy e-postkonto.
  7. Oppfør Navn, e-post adresse, passord, og en kort beskrivelse for din e-post. Klikk Neste.
  8. Hvis du har IMAP, klikk IMAP. Hvis du ikke er sikker, klikk POP.
  9. Bruk disse innstillingene for din inngående e-postserver, avhengig av hva slags e-postkonto du har:
    POP
    Trykk POP på toppen.
    Vertsnavn pop.secureserver.net
    Brukernavn Skriv inn din fulle e-postadresse.
    Passord Skriv inn passord for din e-postkonto.
    IMAP
    Klikk IMAP på toppen.
    Vertsnavn imap.secureserver.net
    Brukernavn Skriv inn din fulle e-postadresse.
    Passord Skriv inn passord for din e-postkonto.
  10. Bruk disse innstillingene for utgående e-postserver:

Du må ha aktivert SMTP-videresendinger for kontoen din som et feilsøkingstrinn. For mer informasjon, se Administrer din e-postkonto SMTP-releer.

SMTP (Server for utgående e-post)
    Vertsnavn smtpout.secureserver.net
    Brukernavn Skriv inn din fulle e-postadresse.
    Passord Skriv inn passord for din e-postkonto.

Selv om iOS betegner disse feltene som valgfrie, krever våre e-postservere at de skal brukes for å sende e-post.

11. Hvis du har IMAP, klikk på Neste, og klikk deretter på Lagre. Ellers klikker du bare på Lagre.

Det var det. Gå til E-post på enheten din (det er som regel i raden nederst på skjermen). Hvis alt fungerer som det skal, vil du se noen e-postmeldinger. Skriv en e-post og send den til deg selv for å se om du kan sende meldinger.

Hvis du ikke mottar e-postmeldiger eller ikke kan sende noen, se iPhone: Feilsøke e-postkonfigurering. Ta det med ro. Det er noen få ting som kan skje i løpet av konfigurasjonsprosessen Vi vil hjelpe deg å undersøke og rette problemene.

Etter at du har opprettet en ny IMAP-e-postkonto for iPhone 5, kan du få følgende melding: "Unable to move message. The message could not be moved to the mailbox trash." (Kan ikke flytte meldingen. Kan ikke flytte meldingen til postbokspapirkurven.) Hvis du vil slette eller flytte e-post uten at denne meldingen vises, følger du instruksjonene nedenfor.

Slik sletter eller flytter du IMAP-e-post på iPhone:

1. Trykk på hjem-knappen på iPhone og velg Innstillinger.
  2. På skjermbildet Innstillinger velger du e-post, kontakter, kalendere.
  3. Klikk på e-postkontoen (den skulle vise en pil til høyre for e-postadressen.)
  4. Bla nedover og klikk på Avansert.
  5. Trykk på det tomme IMAP-baneprefikset.
  6. Skriv inn INBOX (med store bokstaver), klikk deretter på Kontoer (øverst til venstre) og klikk på Ferdig (øverst til høyre) TO GANGER for å lukke innstillingene.
  7. Trykk på hjem-knappen og åpne deretter e-posten på nytt.

Du vil nå kunne slette eller flytte e-postmeldinger uten at det vises en feilmelding!

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.