Office 365 fra GoDaddy Hjelp

iPhone og Android: Vanlige problemer med å konfigurere e-post

Problem Prøv dette ...
Hvis du har problemer med å konfigurere e-posten på den opprinnelige Android e-postappen Mange Android-brukere har bedre hell med å konfigurere e-posten sin i Outlook-appen.
Feilmeldingen “Exchange-konto kunne ikke verifisere kontoinformasjon” på iPhone Følg disse trinnene for å løse feilen.