iPhone og iPad: Konfigurer e-post

Denne videoen og instruksjonene under den forklarer hvordan du konfigurerer din GoDaddy Office 365-e-postkonto i e-postappen som kom med din iPhone eller iPad.

Etter at du har konfigurert e-postkontoen din, kan du konfigurere den med iOS Mail på din iPhone eller iPad.

Merk: Du kan også få tilgang til Office 365-e-posten din gjennom Microsoft Outlook-appen. For mer informasjon, se Outlook-app på iPhone og iPad: Konfigurer e-postadresse.

1. Trykk på Innstillinger.
  2. Trykk på Kontoer og passord.
  3. Klikk Tilføy konto.
  4. Trykk Utveksling.
  5. Skriv inn E-postadresse og en kort Beskrivelse (f.eks. selskapets navn) for e-posten din.
  6. Trykk neste.
  7. Du kan bli spurt om du vil Logge på Exchange-kontoen din med Microsoft? Trykk på Logg inn.
  8. Du vil se en påloggingskjerm for GoDaddy Office 365 med e-postadressen din allerede fylt inn. Skriv inn Passord og trykk Logg på.
  9. Hvis Microsoft ikke finner kontoen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt. Angi følgende informasjon hvis du bes om det:
    Felt Hva du skal skrive inn
    Passord Passordet for e-postkontoen din.
    Server outlook.office365.com
    Domene La dette feltet stå tomt
    Brukernavn Angi hele e-postadressen din (for eksempel, holly@coolexample.com)
  10. Trykk neste.
  11. Etter at du har logget på kontoen, vil du se en Microsoft-skjerm som spør om du vil gi kontotillatelser til e-postappen i telefonen din. Klikk på Godta.
  12. Påse at du har valgt å koble til alle funksjonene du vil ha, og trykk på Lagre.

Gå tilbake til startskjermbildet og åpne Mail-appen – det burde være noen nye e-poster i den nye innboksen din!

For å være sikker på at du kan sende meldinger, skriver du en e-post og sender den til deg selv.

Neste trinn

Mer informasjon

• Hvis du ikke er i stand til å bekrefte Exchange-kontoen din, se