iPhone og iPad: Konfigurer e-post

Denne videoen og instruksjonene under den forklarer hvordan du konfigurerer din GoDaddy Office 365-e-postkonto i e-postappen som kom med din iPhone eller iPad.

Etter at du har konfigurert e-postkontoen din, kan du konfigurere den med iOS Mail på din iPhone eller iPad.

Du kan også få tilgang til din Office 365-e-posten din gjennom Microsoft Outlook-appen. For mer informasjon, se Outlook-app på iPhone og iPad: Konfigurer e-postadresse.

1. Trykk på Innstillinger.
  2. Trykk på Mail, kontakter, kalendere.
  3. Klikk Tilføy konto.
  4. Trykk Utveksling.
  5. Skriv inn e-postadressen, passordet og en kort beskrivelse (f.eks. firmanavn) for e-posten din.
  6. Trykk neste.
  7. Autosøk vil prøve å finne innstillingene du trenger å konfigurere for kontoen din. Hvis autosøk ikke finner innstillingene, angir du følgende informasjon:
    Felt Hva du skal skrive inn
    Server outlook.office365.com
    Domene La dette feltet stå tomt
    Brukernavn Angi hele e-postadressen din (for eksempel, holly@coolexample.com)
  8. Trykk neste.
  9. Klikk Lagre.

Gå tilbake til startskjermbildet og åpne Mail-appen – det burde være noen nye e-poster i den nye innboksen din!

For å være sikker på at du kan sende meldinger, skriver du en e-post og sender den til deg selv.

Neste trinn

Mer informasjon

• Hvis du ikke er i stand til å bekrefte Exchange-kontoen din, se