Feilsøk Workspace Email-konfigurering på iPhone

Det kan være virkelig frustrerende å ikke være i stand til å konfigurere e-post. Bruk disse tipsene for å fikse eventuelle problemer med å konfigurere e-post på en iPhone eller en iPad.

Trinn 1: Kontroller at du kan koble til E-post for mobil

Bruk E-post for mobil for å bekrefte at du har en konto, og at brukernavnet og passordet fungerer. Gå til mobilemail.godaddy.com og logg på.

Hvis du ikke kan logge på, må du dobbeltsjekke at e-postkontoen din er konfigurert og at du har riktig e-postadresse og passord. Du må kanskje kontakte personen som konfigurerte e-postkontoen din.

Trinn 2: Tilbakestill passordet ditt

Hvis du ikke kommer deg inn på e-posten din fordi passordet ditt er feil, tilbakestiller du Workspace Email-passordet ditt. Etter at du har tilbakestilt passordet, kan du prøve å konfigurere e-postkontoen på nytt.

Trinn 3: Dobbeltsjekk innstillingene dine

Dobbeltsjekk at du bruker riktige innkommende og utgående servere (vertsnavn), e-postadresser og passord til å koble deg til e-postkontoen din.

Merk: Sørg for at e-postadressen, brukernavnet og passordet ditt angis riktig, siden noen klienter gjør disse valgfrie. De er nødvendige for at klienten skal kunne koble til våre postservere.

Servernavnene dine kan være annerledes enn standardinnstillingene våre, avhengig av hvilken type e-postplan du har og hvor du kjøpte den.

Trinn 4: Prøv ulike SMTP-porter

Som standard bruker enheten din SSL og port 465 for SMTP. Hvis du kan motta e-post, men ikke kan sende på enheten din, må du dobbeltsjekke at du bruker SSL og port 465. Noen ganger blokkerer ISP-er eller nettverksleverandører spesifikke porter av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis standardinnstillingene ikke fungerer, kan du prøve noen alternative porter.

Slik endrer du SMTP-portinnstillinger for iPhone eller iPad:

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Velg Mail-appen.
  3. Velg Kontoer.
  4. Velg kontoen du feilsøker.
  5. Velg konto-navnet.
  6. Under Server for utgående e-post velger du SMTP.
  7. Under Primærserver, velger du SMTP.
  8. Hvis Bruk SSL er slått på, bruker du port 465. Hvis ikke slår du Bruk SSL av, og prøver de andre portene for SMTP: 80, 3535, or 25.
  9. Gå tilbake til Mail og sjekk om du kan sende en e-post. Hvis ikke, gjentar du disse trinnene og prøver en annen port.

Trinn 6: Kontakt en GoDaddy Guide

Hvis du har gått gjennom disse trinnene og fremdeles ikke får e-postkontoen din til å fungere på enheten din, er våre Guides GoDaddy her for å hjelpe.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer eller hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.