|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Is IIS 7 available for my Windows hosting account?

Yes, IIS 7 is supported on new Windows shared hosting accounts. Once your account is configured with IIS 7, you cannot downgrade to IIS 6.

For more information on IIS 7, see What is IIS 7?.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.