Java -kodesignering: Last ned sertifikat og signer kode

Etter at du har bekreftet sertifikatforespørselen din , kan du laste ned sertifikatfilene og bruke dem til å signere Java -koden.

Last ned sertifikatet ditt

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater, og velg deretter Administrer for sertifikatet du vil laste ned.
  3. Under Last ned sertifikat velger du en Servertype og deretter Last ned ZIP-fil.

Flytt sertifikatfilen din

1. Pakk ut ZIP -filen du lastet ned.
  2. Åpne den utpakkede mappen og finn filen som slutter på -SHA2.pem .
  3. ( Valgfritt ) Endre navnet på PEM -filen til noe som er enklere å skrive inn, for eksempel mycert.pem .
  4. Flytt PEM -filen til stedet der du opprettet keystore.

For Windows -brukere er dette papirkurven til JDK -installasjonen din & mdash; for eksempel:
    C: \ Programfiler \ java \ jdk versjonsnummer \ bin

Windows-kun forberedelse

Hvis du bruker Windows, må du fullføre følgende trinn før du kan installere sertifikatet og signere koden din.

1. Kjør cmd som administrator.
  2. Gå til JDK -installasjonens bin -katalog:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk versjonsnummer \ bin

Installer sertifikatet

1. Gjennom kommandolinjen, naviger til katalogen der du opprettet keystore. (Windows -brukere bør allerede være her.)
  2. Installer sertifikatet ditt:
    keytool -importcert -file mycert.pem -keystore codesignstore
  3. Angi passordet til din keystore.
  4. Skriv inn ja at du vil stole på sertifikatet, og trykk deretter på enter .

Signer koden din

1. Signer koden din:
    jarsigner -verbose -keystore codesignstore -tsa http://tsa.starfieldtech.com/ jar -filen din .jar codesigncert
    Windows -brukere kan trenge å bruke de fullstendige banene til keystore ( JKS ) og JAR -filene sine.
  2. Angi passordet til din keystore.
  3. Bekreft at koden din er signert.
    jarsigner -verify -verbose -certs jar -filen din .jar

Hvis alt fungerte, vil du se jar verifisert .

Du kan forvente å se "Denne jar inneholder oppføringer hvis sertifikatkjede ikke er validert." Tilstedeværelsen av denne advarselen indikerer ikke at sertifikatet ditt ikke vil fungere.

Neste trinn

• Det var det hele! Du kan nå begynne å distribuere den signerte koden.