Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Java -kodesignering: Last ned sertifikat og signer kode

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil GoDaddy ikke lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, kan du ikke gjenopprette det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil være gyldige til de utløper.

Etter at du har bekreftet sertifikatforespørselen din , kan du laste ned sertifikatfilene og bruke dem til å signere Java -koden.

Last ned sertifikatet ditt

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater, og velg deretter Administrer for sertifikatet du vil laste ned.
  3. Under Last ned sertifikat velger du en Servertype og deretter Last ned ZIP-fil.

Flytt sertifikatfilen din

1. Pakk ut ZIP -filen du lastet ned.
  2. Åpne den utpakkede mappen og finn filen som slutter på -SHA2.pem .
  3. ( Valgfritt ) Endre navnet på PEM -filen til noe som er enklere å skrive inn, for eksempel mycert.pem .
  4. Flytt PEM -filen til stedet der du opprettet keystore.

For Windows -brukere er dette papirkurven til JDK -installasjonen din & mdash; for eksempel:
    C: \ Programfiler \ java \ jdk versjonsnummer \ bin

Windows-kun forberedelse

Hvis du bruker Windows, må du fullføre følgende trinn før du kan installere sertifikatet og signere koden din.

1. Kjør cmd som administrator.
  2. Gå til JDK -installasjonens bin -katalog:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk versjonsnummer \ bin

Installer sertifikatet

1. Gjennom kommandolinjen, naviger til katalogen der du opprettet keystore. (Windows -brukere bør allerede være her.)
  2. Installer sertifikatet ditt:
    keytool -importcert -file mycert.pem -keystore codesignstore
  3. Angi passordet til din keystore.
  4. Skriv inn ja at du vil stole på sertifikatet, og trykk deretter på enter .

Signer koden din

1. Signer koden din:
    jarsigner -verbose -keystore codesignstore -tsa http://tsa.starfieldtech.com/ jar -filen din .jar codesigncert
    Windows -brukere kan trenge å bruke de fullstendige banene til keystore ( JKS ) og JAR -filene sine.

Merk: Du må bruke http://tsa.starfieldtech.com tidsstempelautoritet.

2. Angi passordet til din keystore.
  3. Bekreft at koden din er signert.
    jarsigner -verify -verbose -certs jar -filen din .jar

Hvis alt fungerte, vil du se jar verifisert .

Du kan forvente å se "Denne jar inneholder oppføringer hvis sertifikatkjede ikke er validert." Tilstedeværelsen av denne advarselen indikerer ikke at sertifikatet ditt ikke vil fungere.

Neste trinn

• Det var det hele! Du kan nå begynne å distribuere den signerte koden.