Jeg flytter e -posten min til Microsoft 365

Gratulerer, du har bestemt deg for å flytte e -posttjenesten din til Microsoft 365! Her er noen tips for å hjelpe deg med flyttingen.

Hvis du foretrekker vårt fullt administrerte alternativ, kan du ringe overføringsekspertene våre på (480) 463-8719 . Alt du trenger å gjøre er å oppgi det nåværende e -postpassordet ditt, så tar vi oss av resten.

Før du begynner Under overføringen Etter overføringen
Hvordan fungerer Microsoft 365 -overføring? Konfigurer Outlooks overføringsassistent i dag (Windows) Må jeg endre noen domeneinnstillinger når jeg har overført e -posten min?