Jeg har glemt brukernavnet mitt

Følg disse trinnene for å se GoDaddy -brukernavnet ditt hvis du glemte det, men likevel vet passordet ditt.

Påkrevd: Hvis du har et GoDaddy -domenenavn i kontoen din, må du vite det for å gjenopprette brukernavnet ditt.
  1. Gå til Hent brukernavn -siden.
  2. Angi e -postadressen for kontoen og klikk på Fortsett . Fullfør sikkerhetsutfordringen hvis den tilbys.
  3. Hvis du har et GoDaddy -domenenavn, angir du domenenavnet som er knyttet til kontoen (for eksempel coolexample.com) i feltet Domene -URL -adresse. Deretter klikker du på Filter . Vi sender umiddelbart en engangs-PIN-kode til kontoens e-postadresse.
  4. Skriv inn PIN -koden vi sendte deg i Verifiseringskode -boksen, og klikk deretter på Fortsett . Vi viser brukernavnet ditt.