Jeg kan ikke motta eller se e -post

Hvis du ikke kan sende eller motta meldinger, kan det hende at innstillingene for brannmurprogramvaren din hindrer Workspace Webmail fra å fungere skikkelig. Du må kanskje endre brannmuren, popup-blokkeringen eller nettleserens sikkerhetsinnstillinger for å se e-posten din.

Generelle tips

Legg tilhttp://email.godaddy.com til listen din over godkjente nettsteder, og sett deretter Workspace Email -kontoen din til SSL -modus:

1. I Klassisk visning av Webmail klikker du på Innstillinger .
  2. Velg Personlige innstillinger .
  3. Under Sikkerhetsalternativer velger du Bruk SSL-modus på heltid .
  4. Klikk på OK.

Sikkerhetsprogramvare

Juster brannmurinnstillingene, sikkerhetsprogramvaren eller nettleseren din for å tillate popup-vinduer fra Workspace Webmail. Se trinn for Kerio Internet Security Software . Trinnene dine kan variere basert på leverandør av sikkerhetsprogramvare.

Etter at du har foretatt endringer i brannmur, programvare eller nettleser, kan du logge av nettpost. Tøm deretter hurtigbufferen din. Hvis du tømmer hurtigbufferen i nettleseren, fjernes også eventuelle lagrede passord eller automatisk fylling av data.