Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Kan jeg bruke Thunderbird?

Du kan kun konfigurere Thunderbird med en Office 365 fra GoDaddy ved å bruke IMAP eller POP. Thunderbird støtter ikke Exchange-baserte e-postadresser som Office 365. På grunn av dette anbefales det ikke å konfigurere Office 365 i Thunderbird.

Neste trinn

• For å konfigurere Thunderbird med Office 365-e-post, trenger du din
    . Deretter konfigurerer du Office 365-kontoen i Thunderbird, ved å bruke de serverinnstillingene.