Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Kan jeg fremdeles bruke min gamle versjon av Outlook eller Office?

Ja, du kan fremdeles bruke din eksisterende versjon av Outlook, så lenge den er kompatibel med Office 365. Outlook 2010 og nyere støttes. Hvis din versjon av Outlook er eldre enn 2010, må du oppgradere din Outlook-versjon.

Hvis du allerede har Office, kan du fremdeles bruke det etter oppgraderingen. Du vil også ha tilgang til Office 365-funksjonene og programvaren som er inkludert med planen din.