Kan jeg fremdeles bruke min gamle versjon av Outlook eller Office?

Ja, du kan fremdeles bruke din eksisterende versjon av Outlook så lenge den er kompatibel med Microsoft 365. Vi anbefaler at du bruker Outlook 2013 eller nyere, men vi støtter fra Outlook 2010. Hvis din versjon av Outlook er eldre enn 2010, kan du ringe oss på (480) 463-8843 .

Hvis du allerede har Office, kan du fortsatt bruke det etter oppgraderingen. Du vil også ha tilgang til Microsoft 365 -funksjonene og programvaren som er inkludert i planen din .