|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Kan jeg invitere brukere som ikke er Calendar til arrangementer?

Ja. Aktivitetsdeltakere trenger ikke en Calendar -konto for å motta og svare på invitasjoner.

Hendelsesinvitasjoner blir sendt til deltakerens e -postadresse, og deltakeren kan godta, godta som foreløpig, eller avslå en invitasjon ved hjelp av knappene i e -postmeldingen.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.