|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Kan jeg organisere filene mine i Online File Folder?

Ja, du kan organisere filene dine i Online Storage ved å bygge et katalogtre med et ubegrenset antall mapper, og deretter flytte filene inn i de mappene. Når du først begynner, oppretter programmet en rotmappe basert på brukernavnet ditt. Rotmappen kan ikke endres, og fungerer som overordnet mappe i katalogen.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.