Kanseller å flytte et domene til en annen konto

Du kan når som helst kansellere flytting av et domene til en annen GoDaddy -konto , eller kontoendring.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Domener > Ventende kontoendringer .
    velg overføringer fra domener -menyen
  3. Velg Til en annen GoDaddy -konto for domener som flytter ut av kontoen din. Eller velg Fra en annen GoDaddy -konto for domener som flytter til kontoen din.
  4. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du kansellerer. Eller velg hakemerkeikonet og Velg alle .
  5. Velg Kanseller overføring over domenelisten din.
  6. Bekreft kansellering ved å velge Ja, Kanseller overføring .