Kanseller Beskyttet registrering

Hvordan du går frem for å fjerne Beskyttet registrering fra domenenavnet ditt, avhenger av hvor lenge det er siden du kjøpte domenenavnet og om du har aktivert totrinnsverifisering:

• Hvis du kjøpte Beskyttet registrering for mer enn fem dager siden, fortsetter du med trinnene nedenfor forutsatt at du allerede har aktivert totrinnsverifisering på kontoen din.
  • Hvis du nettopp har aktivert totrinnsverifisering, må du vente 72 timer før du kan kansellere Beskyttet registrering. Fortsett så med trinnene nedenfor.
  • Hvis du kjøpte Beskyttet registrering i løpet av de siste fem dagene, må du kontakte kundestøtte for å få den fjernet.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Fjern Beskyttet registrering under Flere innstillingerDomeneinnstillinger-siden:
    Fjern Beskyttet registrering-kobling
  3. Klikk på Fjern Beskyttet registrering.
  4. Vi sender en sekssifret verifiseringskode til deg som ledd i totrinnsverifiseringsprosessen. Når du har mottatt denne koden, angir du den:
    Melding om totrinnsverifisering
  5. Du ser følgende melding:

Merk: Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige mens vi fjerner Beskyttet registrering fra kontoen din.