Kanseller Beskyttet registrering

Hvordan du går frem for å fjerne Beskyttet registrering fra domenenavnet ditt, avhenger av hvor lenge det er siden du kjøpte domenenavnet og om du har aktivert totrinnsverifisering:

• Hvis du kjøpte Beskyttet registrering for mer enn fem dager siden, fortsetter du med trinnene nedenfor forutsatt at du allerede har aktivert totrinnsverifisering på kontoen din.
  • Hvis du har kjøpt beskyttet registrering i løpet av de siste fem dagene og du ønsker å påse at du får refusjonen din, må du kontakte kundetjenesten for å si opp både selve domenet og beskyttet registrering. Du kan ikke si opp beskyttet registrering alene.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Fjern Beskyttet registrering under Flere innstillingerDomeneinnstillinger-siden:
    Fjern Beskyttet registrering-kobling
  3. Klikk på Fjern Beskyttet registrering.
  4. Vi sender en sekssifret verifiseringskode til deg som ledd i totrinnsverifiseringsprosessen. Når du har mottatt denne koden, angir du den:
    Melding om totrinnsverifisering
  5. Du ser følgende melding:

Merk: Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige mens vi fjerner Beskyttet registrering fra kontoen din.

Mer informasjon

• Du finner informasjon om kvalifisering for refusjon i våre retningslinjer.
  • Kansellering av Privat registrering betyr ikke at domenenavnet ditt blir kansellert. Se Kanseller domenet mitt for informasjon om hvordan du gjør dette.