Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Kanseller DNS-hosting

Kanseller DNS -hosting for domener som ikke er registrert med GoDaddy på noe tidspunkt. Dette vil fjerne og deaktivere sonefilen fra kontoen din med GoDaddy, slik at du kan administrere DNS andre steder.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av domenene du oppdaterer. Eller velg hakemerkeikonet og velg Velg alle .
  3. Velg DNS og deretter Avbryt DNS -hosting .
    kansellere hostede dns
  4. Merk av i boksen for å bekrefte kansellering.
  5. Velg Lagre.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.