Kanseller DNS-hosting

Kanseller DNS -hosting for domener som ikke er registrert med GoDaddy på noe tidspunkt. Dette vil fjerne og deaktivere sonefilen fra kontoen din med GoDaddy, slik at du kan administrere DNS andre steder.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du skal jobbe med. Eller velg hakemerkeikonet og Velg alle .
  3. Velg DNS > Kanseller DNS -hosting .
    kansellere hostet dns
  4. Merk av i boksen for å bekrefte kansellering.
  5. Velg Lagre.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.