Kanseller DNS-hosting

Du kan kansellere Hostet DNS for et domene når som helst. Dette vil fjerne og deaktivere sonefilen fra kontoen din hos oss, slik at du kan administrere DNS et annet sted.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du vil bruke. Eller klikk på avkrysningsikonet og Velg alle.
  3. Under DNS-rullegardinen velger du Kanseller Hostet DNS.
    kanseller hostet dns
  4. Merk av i boksen for å bekrefte kansellering, og velg Lagre.
  5. Merk: Det kan ta ett døgn før denne prosessen er fullført.