Kanseller en kontoendring

Hvis du startet en domenekontoendring, men har ombestemt deg, kan du kansellere kontoendringen.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener -fanen i toppmenyen velger du Venter på kontoendringer .
    vis ventende kontoendringer
  3. Under Overføringen Ventende overføringer velger du Overføringer ut .

Merk: Hvis du får domenenavnet, velger du Overføringer inn .

4. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil kansellere en kontoendring for. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  5. Velg Kanseller overføring over domenelisten din.
  6. Bekreft kansellering ved å velge Ja, Kanseller overføring .