Kanseller hostingkontoen

Når du kansellerer hostingkontoen, fjernes nettstedsfilene fra serverne våre. Sørg for at du har kopier av filene du ønsker å beholde, før du kansellerer kontoen. For mer informasjon, se

.

Slik kansellerer du hostingkontoen:

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Oppgraderinger eller Alternativer ved siden av kontoen du ønsker å avslutte.
  4. Klikk på Kanseller denne kontoen.
  5. Klikk på Kanseller konto.

Merk: Det kan ta opptil 24 timer for domenenavnet å bli tilgjengelig igjen etter at du har kansellert hostingkontoen.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.